HOMECONTACTIN HET NIEUWSWIE ZIJN WE

WIE ZIJN WE

Ondernemingsgegevens:
 
ondernemingsnummer: BE0642876111
BTW stelsel: aan btw onderworpen
adres: KAPELLESTRAAT 37 - 2630 AARTSELAAR
juridische vorm: BVBA
activiteiten: detailhandel in andere huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.; detailhandel in andere huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.; groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur; groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur
 
Zaakvoerder:
 
Ben Rogiers
 
Bankgegevens:
 
IBAN: BE36 7512 0780 7281
BIC: AXABBE22


Wil je een elektronische sigaret kopen (e-sigaret), of ben je op zoek naar e-liquid, dan ben je bij the-vaporium.be op het juiste adres.
 
Sinds 17 januari is de online verkoop van elektronische sigaretten, onderdelen en e-liquid in Belgiƫ helaas verboden bij Koninklijk besluit. Daarom vind je in onze webshop voorlopig enkel accessoires en andere benodigdheden terug waarop het KB niet van toepassing is.
  
Ons volledig assortiment vind je terug in onze winkels te Aartselaar, Antwerpen en Duffel. Welke winkel je ook verkiest, je kan rekenen op persoonlijk advies, goede kennis en uitmuntende service. 
 
Of je nu overweegt om te stoppen met roken of een doorwinterde doe-het-zelver met jaren ervaring bent, we staan altijd klaar om te helpen.
Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be